SUCHE
Deutsch
Deutsch
English
Das SLE
Über das SLE
Transformationsagenda des SLE
Vielfalt und Chancengleichheit am SLE
Organisation und Gremien
60. SLE-Jubiläum (2022)
Transformationsbereiche und Kompetenzen
Team
Mitarbeiter:innen
Dozent:innen und Trainer:innen
Kooperationspartner
Studium
Überblick
Berufsfeld IZ und Aussichten
Alumni Zugang
Ziele und Ablauf
Lehrprogramm
EPDT
Joint International Research Projects
Bewerbung und Zulassung
Gasthörer*innen
FAQ
Erinnerung Online-Bewerbung
SLE TRAINING 2023
Allgemeines zum Training
2023 ONLINE COURSE - Disaster Risk Management and Climate Change Adaptation Mainstreaming
2023 ONLINE COURSE - Management of Development Projects
2023 @SLE: Teamwork, Team Management and Leadership
2023 @SLE: Training of Trainers
2023 @SLE: Conflict Management and Conflict Transformation
2023 Facilitation Skills and Moderation
2023 Participatory Methods for Workshops and Meetings
FAQ & More
General Terms and Conditions
Allgemeines
Rückblick und vergangene Kurse
Training
Forschung
Allgemeines
NAMAGE
NUTRiGREEN
Abgeschlossene Projekte
Zivilgesellschaft in Afrika
Stärkung urbaner Resilienz
Strukturwandel in SSA
Trans-SEC
HORTINLEA
Teilprojekt 8
Teilprojekt 13
UFiSAMo
UFiSAMo auf dem Tropentag 2016
UFiSAMo Kick-off Workshop
CRAIIP
landmapping.org
Beratung
Aktuelle Projekte
Abgeschlossene Projekte
Kolumbien - Peru - Mexiko
Mosambik - Brasilien
Qualitätsnetz Biodiversität
Mali
Mosambik
Förderer & Partner
Publikationen
SLE Stories
Aktuelles
We are looking for co-trainers (m/f/d) for SLE TRAINING 2024
We are looking for team leader for a JIRP Project in Greece 2024
Wir suchen eine engagierte Fremdsprachenassistenz für unser Sekretariat
The SLE TRAINING courses for 2024 are now available!
Call for projects, Advisory Services
Forschung
Studium
Training
Beratung
Alumni
SLE-Blog
WHO IS WHO: Boniface Mabanza Bambu
Potato gate: Why is KFC Kenya running out of fries, and why do we need to talk about it?
The Power of co-research to enhancing food resilience
Who is who: Team leader Dr. Mirjam Steglich
Interview with South African food activist and researcher Nomonde Buthelezi